Search

Newsletter

The Wings of a Dove

Slotting into a suburban residential area of varying density in West London, Dovehouse Court reflects the best of the existing features and provides a fresh new setting for homes. Eighteen new flats and twenty mixed tenure houses have replaced obsolete sheltered housing.

New play and civic spaces aimed at various age groups improve the amenities and balconies and private gardens for all homes give natural security. One side of the scheme orientates itself around a prominent mature Atlantic Cedar tree which naturally shelters an under 5’s play.

Hunters’ architects worked with the mature trees to create an interesting and green design. The homes create a streetscape that links together the mixed densities and architectural styles of the surrounding residential areas. Designed to CfSH level 4 it incorporates photovoltaic roof panels and rainwater recycling measures.

Family Mosaic

18 Apartments

20 Mixed tenure houses

CfSH Level 4

Photovoltaic solar roof panels

Rainwater recycling